Державні публічні закупівлі

«Філармоніссімо». Нам 90.

Переглядів: 1 809 Дата публікації: 7 вересня 2021 года

«Філармоніссімо». Нам 90.


2021 рік знаменний для філармонії і проходить під знаком ЮВІЛЕЙ.

Відкриття 174 філармонічного ювілейного сезону відбудеться 30 вересня концертами підготовленими для великого свята в стінах однієї з найстаріших, найкрасивіших і значущих для України - Одеської обласної філармонії.

З 30 вересня по 6 жовтня на нашій сцені пройдуть 7 концертів, які охоплять всю творчу палітру життя наших артистів і колективів.

Заслужений артист України, «Маестро шовкове туше» улюблений і шанований усіма одеситами, Сергій Терентьєв разом з камерним оркестром під керівництвом Заслуженого артиста України, художнього керівника і головного диригента оркестру Ігоря Шаврука запросять вас в незабутню атмосферу класичної музики. 

 

«Філармоніссімо». Нам 90. 

 

Концерт артистів, які виконують не тільки сучасні, але й давно забуті, улюблені всіма, популярні пісні і мелодії відбудеться 2 жовтня. Головна дійова особа цього концерту конферансьє - Народний артист України Михайло Бакальчук. Людина легенда, артист, який об'їздив всю нашу колишню БАТЬКІВЩИНУ з найвідомішими артистами на той, зовсім недалекий час.

Улюбленець публіки, диригент камерного оркестру Володимир Дикий представить свій проект «Hits of the world». Ця програма з великим успіхом звучить уже кілька років на сцені філармонії. А в цьому році Володимир разом з одним з кращих джазових піаністів, майстром інтерпретації Олексієм Пєтуховим представлять на суд глядачів новий проект СВІТОВИХ ХІТІВ. Це воістину буде дійсно незабутнє шоу.

2 жовтня в Камерній залі філармонії відбудеться парад читців Одеської філармонії. Ви почуєте майстрів розмовного жанру. Багато з них учні театрального діяча, актриси, режисера, критика, видатного фахівця з культури мовлення Зінаїди Григорівни Дьяконової.

Спадкоємність поколінь - це наше найважливіше завдання і наше прагнення.

У концерті «Майстри і вундеркінди» на одній сцені зустрінуться учні Одеського державного музичного ліцею ім. професора П.С.Столярського і артисти філармонії. Ви почуєте одеську скрипкову і фортепіанну школу, дитячий хор та ансамбль солістів «Ренесанс», артистів філармонії. Разом ми будемо радіти тому, як багата талантами наша Одеська земля.

Ведуча концерту лектор-музикознавець, заслужений працівник культури України, ще одна легенда Одеської сцени Ганна Розен.

Академічний ансамбль Української музики, пісні і танцю «Чайка». Художній керівник і головний балетмейстер заслужений діяч мистецтв України Юрій Саакянц, головний диригент - Заслужений артист України Дмитро Притула. Яскраві костюми, професійне виконання, молоді обличчя і запал, запал, запал...

Радість від того, що ви почуєте рідні пісні, побачите блискучі, майстерно виконані танці, запальні мелодії у виконанні оркестру, буде переповнювати вас дуже довгий час.

Ось ми і підійшли до завершення нашого святкового ювілейного заходу.

Завершальний Гала-концерт відбудеться 6 жовтня. Урочиста церемонія нагородження творчого та адміністративного колективу плавно перейде в заключний концерт. Для цього концерту артисти готують нову програму. До речі квитки вже у продажу. Купити їх можна в касі філармонії, або на офіційному сайті філармонії.

Команда однодумців, яка склалася на даний момент в Одеській філармонії, продовжує шлях, прокладений відомими артистами, які в різні роки виступали на цій легендарній сцені.

Одеська філармонія стрімко йде вперед, досягає успіхів, піклується і переживає про своїх співробітників.

Я бажаю всім безліч щасливих моментів у житті, значущих людей і вірних дорогих серцю друзів, свіжих ідей, реалізації найсміливіших планів, успішних проектів.

Нам 90 - все тільки починається. Попереду довге, щасливе творче життя. Я впевнена у нас все вийде.


Ця стаття перша з серії статей присвячених історії Одеської філармонії. Статті написані відомими музикантами, лекторами, журналістами Одеси. Слідкуйте за публікаціями, ми впевнені, що ви дізнаєтеся багато нового і цікавого.


Галина Зіцер,
заслужений працівник культури України,
директор Одеської обласної філармонії.

Поділитися в соцмережах
Реклама
Інформаційне повідомлення
.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.

Календарь событий

 

ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
     
 

Відео звіти з концертів

Артисти нашої філармонії

Фотоальбоми