Державні публічні закупівлі

Ксіда Михайло Сергійович

Переглядів: 6 669 Дата публікації: 7 лютого 2015 года

 

Ксіда Михайло Сергійович

 

Лауреат міжнародних конкурсів

Михайло Сергійович Ксіда

(кларнет, сопілка, вокал)

Михайло Ксіда – лауреат міжнародних конкурсів, соліст Одеської філармонії, мультиінструменталіст. Виступає з камерним оркестром Одеської філармонії під керівництвом заслуженого артиста України Ігоря Шаврука, дирижер - Володимир Дикий, заслуженою артисткою України Віолою Демидовою (фортепіано), Віктором Глушенко (контрабас), Андрієм Гончаровим (барабани), а також Дмитром Земським (гітара). Михайло Ксіда гастролює в Україні та Європі, його концерти відрізняються особливою безпосередністю і енергетикою.

У 2015-2016 роках співпрацював з французьким музикантом і композитором Бернаром Струбером, з яким були зіграні концерти «Аромати пам'яті» і «Париж-Берлін».

Виступав з органісткою Ольгою Єфремової, бандуристом і композитором Георгієм Матвіївим, джазовою піаністкою Катериною Міхайлуца і її групою Just Play.

Учасник етно-колаборації Зіра, в якій крім кларнета грає на сопілці, жалейці, саксофоні і співає. Брав участь в записі альбомів колаборації Зіра, Катерини Міхайлуца і Георгія Матвіїва.

З 2006 року співпрацював з фольклорним ансамблем Мозаїка. Виступав з провідними джазовими музикантами України - піаністом і композитором Олексієм Пєтуховим і бендлідером сальса-бенду Dislocados Іллею Яресько.

Виступав на фестивалях «Два Дня і Дві ночі нової музики», «Ніч в Філармонії», «Одеські Діалоги», «Дунайська Весна» і «Ференц-фест».

Поділитися в соцмережах
Реклама
Інформаційне повідомлення
.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.

Календарь событий

 

ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
     
 

Відео звіти з концертів

Артисти нашої філармонії

Фотоальбоми