Державні публічні закупівлі

WINTER SKETCHES

Переглядів: 662 Дата публікації: 16 січня 2024 года
22 лютого 2024 року

Велика зала, 18:00

WINTER SKETCHES

WINTER SKETCHES. 22 лютого відбудеться концерт у виконанні джазового піаніста і композитора Олексія Петухова та камерного оркестру Одеської філармонії ім. Давида Ойстраха під керівництвом диригента заслуженого артиста України Ігоря Шаврука.

Олексій Петухов - відомий, видатний Одеський джазовий піаніст і композитор, викладач, один з провідних, найбільш самобутних та активно концертуючих джазових музикантів України.

Артист зачаровує слухачів авторською музикою, а також власними інтерпретаціями джазових стандартів, класичної музики та відомих тем. Ця програма - чудова можливість поринути у сучасний та чуттєвий джаз. Олексій як блискучий імпровізатор та інтерпретатор розкриває світ яскравих образів, почуттів, радості життя та емоційних переживань.

Маестро входить в ТОП-10 кращих джазових музикантів країни (за версією УП:Культура) та не потребує особливого представлення. Джазовий продюсер, піаніст, композитор та диригент.

Запрошуємо на концерт, який додасть тепла й сонця до нашого зимового настрою. Олексій Петухов потішить своїх численних шанувальників новою авторською програмою. Вона, як завжди, побудована на блискучих імпровізаційних здібностях цього талановитого джазмена. Яскраво і по-новому пролунають відомі джазові та популярні мелодії в його фірмовій манері.

Камерний оркестр Одеської філармонії імені Давида Ойстраха відомий не тільки в Одесі, але й далеко за межами нашої країни. Диригент - заслужений артист України, художній керівник і головний диригент Камерного оркестру. Одночасно з роботою в камерному оркестрі Ігор Леонідович Шаврук працює з Національним Одеським філармонічним оркестром, Національним Одеським академічним театром опери та балету, оперними і симфонічними колективами України та країн ближнього і далекого зарубіжжя. Гастролював в Англії, Німеччині, Іспанії, Туреччини, Болгарії, Угорщини, Росії, на Тайвані та Гонконгу, Японії, Китаї та ін. країнах.

В даний час Ігор Леонідович Шаврук - один з провідних диригентів України.

В програмі Олексій представляє авторську музику і всесвітньо відомі теми у власному аранжуванні.

В концерті приймая участь відома джазова співачка Юлія Костандова.

Ведуча – Олена Шевченко.

Чекаємо Вас на дуже незвичайному концерті, який приготували артисти філармонії разом с Олексієм Петуховим та Юлієй Костандовой.

Поділитися в соцмережах
Реклама
Інформаційне повідомлення
.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.

Календарь событий

 

ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
 
     
 

Відео звіти з концертів

Артисти нашої філармонії

Фотоальбоми