Державні публічні закупівлі

«Філармонійна поетика»

Переглядів: 1 989 Дата публікації: 28 вересня 2021 года
2 жовтня 2021 року

Камерна зала, 12:00

«Філармонійна поетика»

До 90-річчя філармонії. Театр читця презентує програму «Філармонійна поетика».

Олена Куклова – майстер художнього слова. Все життя Олени Яківни – це сценічна історія її творчості. Репертуар Олени Куклової налічує безліч різноманітних програм, як для дитячої, так і для дорослої аудиторії. Кожного автора вона може відчути, осмислити та пережити, та, подібно до театру одного актора, передає інтонаціонно і виразно на сцені весь цей складний світ переживань і внутрішній світ героїв. Лауреат літературних премій К.Паустовського, І.Рядченка, Міжнародної літературної премії ім. Б.Ахмадуліної «Серебряная роза», премії «Культурна столиця».

Сергій Сеславинський налічує в репертуарі поезію та прозу радянських і зарубіжних авторів, вітчизняних класиків, сучасних авторів, творчість одеських авторів, багато творів зарубіжних поетів артист виконує мовою оригіналу. Цілий ряд програм поставлені в співдружності з виконавцями Одеської обласної філармонії – вокалістами та інструменталістами. З 2006 року він є режисером Одеської обласної філармонії. Лауреат муніципальної премії «Твої імена, Одесо!»

Наталія Мойсеєва – майстер художнього слова. Тонкий професіонал літературного читання, а також як ведуча музичних концертів різних напрямків. Наталія Мойсеєва володіє талантом проникати у саму суть концепції автора.

Олена Шаврук - тонкий майстер своєї справи. Виконання творів розмовного жанру на сцені потребує високого рівня професіоналізму, артистичного та жестового засобів вираження, необхідного для того, щоб передати характер своїх героїв, їх переживання, вести сюжетну лінію. Всіма цими рисами Олена володіє на дуєе високому рівні.


Поділитися в соцмережах
Реклама
Інформаційне повідомлення
.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.

Календарь событий

 

ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
 
     
 

Відео звіти з концертів

Артисти нашої філармонії

Фотоальбоми