Державні публічні закупівлі

«МАСКИ» з любов'ю ...

Переглядів: 1 047 Дата публікації: 30 вересня 2021 года

«МАСКИ» з любов'ю ...

Одеській обласній філармонії 90 років! Дев'яносто!

Це навіть для звичайної одеситки - не багато, а для Мами, для нашої Альма - Мами ... З одного боку - суща дрібниця, з іншого - таки дата, ювілей, кругленький!

З Днем народження, кохана! Сама душевна, музична, творча і чарівна, сонячна, великодушна і гостинна Мама в світі !!! Ми пишаємося тобою, щиро віримо, що і ти всі ці роки за нами по материнськи доглядала.

Ти бачила наші фантастичні злети, і переживала за безглузді промахи та падіння ... Так, у всіх творчих людей бували в житті промахи, ніхто не застрахований від помилок. І ми, «Маски», здійснювали їх не один і не два рази. Ми билися лобом об стіни, багаторазово наступали на граблі, бувало, що на одні і ті ж ... Але найголовніший принцип ввібрали в себе з материнським молоком: Головне - не засмучувати Маму! Засмутити Маму? Так цього ми собі дозволити просто не могли!

Одеська обласна філармонія!

Ні для кого не секрет, що в нашому місті народжуються найкрасивіші жінки, самі дотепні чоловіки і вундеркінднуті, індігнуті на всю голову дітки. Таке щастя мали свого часу і ми, комік - трупа «Маски». Рік народження - 1984.

Місце народження - Філармонія!

А було це так ...

У 1984 році у нашій одеської «Фабрики зірок» в особі Валентини Михайлівни Прокопенко - методиста - організатора культурно-просвітницької роботи вищої категорії, театрального режисера, що на той момент очолювала концертний відділ Одеської філармонії, з'явилася ідея створити колектив мімів. Ось з цього все і почалося: ми прийшли до філармонії. Спочатку повинні були працювати з музичним ансамблем «Скіфи», але буквально через два тижні ансамбль розбігся.

А через місяць ми вже зробили свою концертну програму, яку показали в Будинку актора. Директор філармонії Анатолій Олександрович Зубовский подивився програму і запитав: А навіщо вам ансамбль? Ви можете і самі, так би мовити без ансамблю ... Ні, тоді без ансамблю було не можна.

Отже, в 1984 році в Одеській філармонії таки з'явився «Ансамбль пантоміми і клоунади»! До речі, коли ми були на гастролях в Ізраїлі, в місті Ашдод, Анатолій Олександрович прийшов на наш спектакль. Ми побачили його в залі, запросили на сцену і пояснили глядачам, що він - наш «Хрещений батько» в мистецтві. Зал аплодував стоячи!

У 1985 році ми офіційно стали називатися «Маски»! У цьому ж році «Маски» стали дипломантами 12 Всесвітнього фестивалю молоді і студентів. Трішки пізніше - Лауреатами Республіканського конкурсу артистів естради. Потім Всесоюзного. Далі почалися гастролі по всьому Радянському Союзу і найближчому зарубіжжю. І участь у всіляких конкурсах. «Маски» отримували нагороди фестивалів в Японії, Північній Кореї на фестивалях країн Південної Америки.

І ось, що ми маємо на сьогоднішній день:

Диплом Всесвітнього фестивалю молоді і студентів у Москві;

Лауреати Всесоюзного конкурсу артистів естради (1986);

Премія «Золотий ніс» в Габрово;

Лауреати артистів цирку в Пхеньяні;

Лауреати всесвітнього конкурсу артистів цирку;

Премія «Золотий Остап» за кращий спектакль року (1993);

Нагорода асоціації каскадерів Росії за внесок в трюкове кіно;

Зйомки у фільмах і серіалах. Відзняті і з тріумфом показані по всій країні понад 80 серій телевізійного серіалу «Маски Шоу»;

Українська національна телевізійна нагорода «Золотий Георгій», «ТВтріумф» за «Маски в криміналі» і «Маски в казино» (2001-2002);

Номінація на нагороду «Золота Роза» в Швейцарському телевізійному фестивалі за «Маски в тюрмі»;

Іменем Комік - трупи «Маски» названа зірка в сузір'ї Персей і встановлена ​​ще одна зірка на Зоряній алеї Одеси;

І нарешті театр, свій будинок - Будинок клоунів - театр «Маски» з репертуаром з 12 вистав. Авторських вистав!

Але ж усе починалося з Альма-матер! Одеська обласна філармонія - це наша Академія, наші університети!

Наша Мама, найулюбленіша, сама душевна, сама рідненька! З Днем народження мама! Будь щаслива! Рости нових і талановитих дітей! Пишайся ними! І вони нехай пишаються тобою!

І ніколи-ніколи не засмучують !!!

Поділитися в соцмережах
Реклама
Інформаційне повідомлення
.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.

Календарь событий

 

ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
 
     
 

Відео звіти з концертів

Артисти нашої філармонії

Фотоальбоми