Державні публічні закупівлі

Ялинка «Новорічна Одіссея»

Переглядів: 2 508 Дата публікації: 1 грудня 2022 года
18 грудня 2022 року

Велика зала, 11:00, 13:00

Ялинка «Новорічна Одіссея»

Ялинка «Новорічна Одіссея»

Дорогі друзі!

Незабаром настають новорічні свята. І хоча в Україні триває війна, життя продовжується! ЗСУ, славетні українські воїни, оберігають та стоять на захисті наших дітей для того, щоби вони жили повноцінним життям. А під час війни саме творчість та мистецтво стали символами мирного життя.

Отже, власне зараз - час відволікти дітей від жахливих новин та подій, допомогти їм адаптуватися до реалій сьогодення. Тому пропонуємо танцювати, співати, грати разом із учасниками нашого новорічного шоу.

Усіх дівчаток і хлопчиків, матусь і татусів, бабусь та дідусів запрошуємо на нашу «Новорічну Одіссею» – музичне кіно-мульті шоу для усієї родини! Разом із юними глядачами ми вирушимо на пошуки Нового року, який вкрали злодії та потрапимо до різних країн і стихій - побуваємо у казковому лісі, морській пучині, гарячій пустелі, далекому космосі.

Яскраві костюми, чудові музика і танці, захоплюючий відеоконтент - все це допоможе створити справжній святковий настрій!

Крізь світ захоплюючих пригод нас поведуть Святий Миколай, казкова Фея, весела Мультяшка, а маленькі глядачі стануть їх найголовнішими помічниками!

У виставі беруть участь солісти балету Одеської національної опери, народна артистка України Ольга Оганезова,лауреат міжнародних конкурсів ансамбль танцю «Сузір’я», артисти цирку та інші талановиті актори!

Отже, ніщо не в змозі скасувати Нового року та свята дитинства. Призначаємо вам зустріч в Одеській філармонії! Життя триває!

P.S Назва «Новорічна Одіссея» обрана не випадково. Адже слово «Одіссея» означає мандри із різноманітними пригодами, а ми запрошуємо наших маленьких глядачів саме у символічні музичні мандри. Ну і звісно, Одіссея так співзвучна нашій любій Одесі!

©Матеріал підготувала режисерка-постановниця вистави, автор літературного тексту та відеоконтенту, заслужена працівниця культури України Тетяна Подерська

Поділитися в соцмережах
Реклама
Інформаційне повідомлення
.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.

Календарь событий

 

ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
     
 

Відео звіти з концертів

Артисти нашої філармонії

Фотоальбоми