Державні публічні закупівлі

«...І сміх, і сльози»

Переглядів: 893 Дата публікації: 21 жовтня 2022 года
В зв'язку з тривалістю повітряних тривог і для того, щоб не зупиняти концертні заходи, концерти із Камерної зали перенесені в фойє філармонії, яке є місцем укриття.
26 жовтня 2022 року

Камерна зала, 17:00

«...І сміх, і сльози»

«...І сміх, і сльози» Українська класика ХХ сторіччя. Вірші та проза Б.Антоненка-Давидовича, О.Вишні, Б.-І.Антонича, О.Олеся.

Любов до мови починається з любові до літератури, з любові до думок та духовних глибин, які вона відкриває нам. Концерт «І сміх, и сльози» поставлено на творах, які є шедеврами на світовому рівні.

Олександр Олесь – не лише «визнаний лірик» та «дитячий письменник», він – борець, якому належить вогнепальна громадянська лірика та іронічні і влучні політичні памфлети.

Богдан-Ігор Антонич… Поетичний юнак, який прожив на світі лише 29 років – але залишив після себе такі всеосяжні вірші, що ведуть від земної філософії до вищих Господніх цінностей.

Остап Вишня - його вчили ще у школі. Але навіть у нього є заборонені оповідання, які стали нам доступні лише нещодавно.

Ці письменники дуже різні за стилістикою, мовою й тематикою, але всіх їх об’єднують чіткі громадянські позиції, самовідданість народові, зосередженість на внутрішньому світі людини, поширення справжніх духовних цінностей та вишукана мова, яка несе їх думки читачам.

Читає лауреат міжнародного конкурсу читців ім.О.Сови Олена Шаврук. Режисер – лауреат премії ім.К.Г.Паустовського Сергій Сеславинський.

Поділитися в соцмережах
Реклама
Інформаційне повідомлення
.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.

Календарь событий

 

ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
 
     
 

Відео звіти з концертів

Артисти нашої філармонії

Фотоальбоми