Державні публічні закупівлі

Галина Зіцер отримала орден «Свята Софія»

Переглядів: 519 Дата публікації: 18 травня 2023 года

Галина Зіцер отримала орден «Свята Софія»

Галина Борисівна Зіцер розпочала трудову діяльність у 1962 році. На протязі 40 років працює в Одеській філармонії, пройшовши шлях від головного інженера до директорки-розпорядника, а з часом і до посади директорки Одеської обласної філармонії імені Давида Ойстраха.

На усіх ділянках роботи її характеризує почуття великої відповідальності за доручену справу, працелюбність, ініціативність та цілеспрямованість.

Держава та громадські організації високо оцінили участь Г.Б. Зіцер у культурному житті України та Одеського регіону. За особливі досягнення у розвитку культурного життя у 2002 році їй було присвоєно Почесне звання «Заслужений працівник культури України».

За сумлінну працю та високий професіоналізм Галину Зіцер нагороджено Почесними грамотами Міністерства культури України, Одеської облдержадміністрації, Одеської обласної ради.

За особливий внесок у відродження духовності національної науки і культури Галина Зіцер отримала нагороду «Свята Софія», у рамках Міжнародної іміджевої програми «Лідери ХХІ століття» та диплом Асамблеї ділових кіл, як переможець рейтингу «Спеціаліст року».

Під керівництвом Галини Зіцер на сьогоднішній день у філармонії працює велика кількість прекрасних співаків, інструменталістів, читців та музикознавців; впродовж десяти останніх концертних сезонів діють вже не 9, а 20 абонементів, в яких заплановано найрізноманітніші програми одеських та українських виконавців, гастролерів, солістів та колективів.

У рамках творчої акції «Майстри мистецтв – трудівникам села» проводяться концерти по селах Одещини. Були організовані та проведені знаменні творчі акції, такі, як фестивалі: «Біла акація», «Одеська гітарна осінь», «Одеські діалоги», «Дні Ойстраха в Одесі».

Під керівництвом Галини Зіцер у 163 концертному сезоні (2010 році) вперше розроблено два нових концертних напрямки, створених на основі співпраці з лікувальними закладами Одеси. Це концертні цикли «Ефект Моцарта» для майбутніх мам та «Ефект Вівальді» для хворих на інсульт.

Завдяки великому бажанню Галини Зіцер давати молодим дорогу та путівку в життя, за цей період було проведено 4 новаторські проекти «Голос симфорока», звернено достатньо уваги для розширення напрямку естрадної пісні.

Завдяки старанням, натхненню, наполегливості та керівницької обдарованості Галини Зіцер у 2011 році вперше на Україні відбувся І міжнародний фестиваль «Баян-парад». А у травні 2011 року у містах Придунав’я, на південних просторах Одещини з великим успіхом та розмахом пройшов та отримав своє друге народження забутий на ціле десятиліття фестиваль «Дунайська весна», а також започатковані фестивалі «Ніч у філармонії» та «Естрадна пісня».

Галина Зіцер взяла активну участь у організації і проведенні, як продюсерка і режисерка-постановниця Всеукраїнського сільського фестивалю мистецтв «Боромля» (2007-2016 рр., м. Суми, м. Тростянець, Сумська область), Всеукраїнського фестивалю «Дитячий пісенний вернісаж» (2008-2016рр., м. Київ, Національний палац «Україна»), Всеукраїнського міжнаціонального фестивалю мистецтв «Українська родина» (2008-2015рр., м. Київ), Всеукраїнського міжнаціонального фестивалю дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «Зелений гай»(2009-2012рр., м. Вознесенськ Миколаївської області), Всеукраїнського конкурсу виконавців гумору і сатири імені Андрія Сови (2008-2015рр.,м. Одеса), Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв студентів медичних ВУЗів та працівників лікувальних установ України «Ліга Гіппократа» (2010-2016рр., м. Тернопіль, м. Київ), Всеукраїнського фестивалю сучасної української пісні «Пісенний вернісаж»1993-2016рр., м. Київ), Міжнародного фестивалю мистецтв «Дунайська весна» (2004-2016рр., Одеська область), Міжнародного фестивалю мистецтв «Закарпатський едельвейс»(2010-2016рр., м. Ужгород), Міжнародного фестивалю сучасної української пісні «Трускавецька фієста» (2010-2016рр., м. Трускавець Львівської області), та інших.

Г.Б.Зіцер є кавалером ордену «Патріот України» (2016р.), що був вручений у рамках міжнародного проєкту «Україна й українці – цвіт нації, гордість нації.», є взірцем професійного служіння вітчизняному мистецтву, справи виховання молодого талановитого покоління митців України.

У грудні 2020 року Галина Борисівна отримала нагороду «Свята Софія» у рамках Міжнародної іміджевої програми «Лідери XXI століття» та диплом асамблеї ділових кіл – «Спеціаліст року».

В цьому ж році, Одеська обласна філармонія отримала престижну нагороду «Підприємство – Лідер України 2020 року».

9 червня 2022 року, завдяки наполегливості та великому бажанню Галини Зіцер, Одеській філармонії було присвоєно ім’я легендарного скрипаля Давида Ойстраха.

Одеська обласна філармонія імені Давида Ойстраха, яку очолює Галина Зіцер на сьогоднішній день, є головною концертною організацією Одеси. Посада директорки накладає велику відповідальність на особистість та потребує такі необхідні риси характеру, як творчий підхід, працелюбність, старанність, вміння керувати і об’єднувати велику кількість творчих, натхненних, обдарованих і талановитих людей. Галина Борисівна користується великою повагою у колективі, серед артистів, працівників філармонії і культурно-громадських колах нашого міста.


Источник: https://www.leaders-21.com/index.php/market-khaus/ad/galina-boris-vna-z-tser,288
Поділитися в соцмережах
Реклама
Інформаційне повідомлення
.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.

Календарь событий

 

ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
     
 

Відео звіти з концертів

Артисти нашої філармонії

Фотоальбоми