Державні публічні закупівлі

VII Міжнародний музичний фестиваль ODESSA CLASSICS. Даниель Хоуп, Олексій Ботвінов та Цюріхський Камерний Оркестр

Переглядів: 1 699 Дата публікації: 27 травня 2021 года
11 червня 2021 року

Велика зала, 19:00

VII Міжнародний музичний фестиваль ODESSA CLASSICS. Даниель Хоуп, Олексій Ботвінов та Цюріхський Камерний Оркестр

VII Міжнародний музичний фестиваль ODESSA CLASSICS.

Цюріхський Камерний Оркестр

Даниель Хоуп (скрипка, художній керівник)

Олексій Ботвінов (фортепіано)


Під час концерту відбудеться європейська прем’єра «Подвійного концерту для скрипки і фортепіано з оркестром» всесвітньо відомого музиканта і композитора Тан Дуна. Твір написаний на замовлення фестивалю ODESSA CLASSICS і оркестру Сан-Франціско «New Century Orchestra», що є переконливим свідченням високого авторитету одеського музичного форуму. Всесвітньо відомий артист і посол доброї волі ЮНЕСКО Тан Дун посідає особливе місце на світовій музичній сцені завдяки своєму творчому репертуару, що виходить за межі класичної музики, мультимедійного перформанса, східних і західних традицій. Володар найпрестижніших на сьогодні нагород, включаючи премію Греммі, Оскар, премії Гравемейєра, Баха, Шостаковича і нещодавно – італійську премію «Золотий лев» за виняткові досягнення у житті.

Музика Тан Дуна виконувалася у всьому світі провідними оркестрами, в оперних театрах, на міжнародних фестивалях, на радіо і телебаченні.

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) також доручив Тан Дуну написати гімн і музику для церемонії нагородження Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні.

Тан Дун записує для Sony Classical, Deutsche Grammophon, EMI, Opus Arte, BIS і Naxos. Його записи отримали численні нагороди, зокрема – премію Греммі («Тигр, який крадеться»; «Прихований дракон») і номінацію («Перший імператор»; «Марко Поло»; «Концерт Піпи»), премію Японської академії звукозапису за кращий компакт-диск сучасної музики («Водні пристрасті за святим Матфеєм») і кращий оркестровий альбом BBC («Смерть і вогонь»).

В програмі:

Дворжак Серенада. Тан Дун Подвійний концерт для скрипки і фортепіано з оркестром. Європейська прем’єра. Твір написаний на замовлення фестивалю ODESSA CLASSICS і оркестру Сан-Франціско «New Century Orchestra».

Гершвін Сюїта пісень (Song suite) - аранжування Пола Бейтмана.
Поділитися в соцмережах
Реклама
Інформаційне повідомлення
.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.

Календарь событий

 

ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
     
 

Відео звіти з концертів

Артисти нашої філармонії

Фотоальбоми