Державні публічні закупівлі

Сергій Захарович Побережнюк

Переглядів: 5 240 Дата публікації: 7 лютого 2015 года

 

Сергій Захарович Побережнюк

 

Дипломант Національного конкурсу

Сергій Захарович Побережнюк

(баритон)

Займатися музикою почав з 13 років. У 1971 році на обласному огляді середніх навчальних закладів зайняв 1-е місце. Після служби в армії, в 1975-1979 рр., Побережнюк навчається і закінчує Одеське музичне училище за спеціальністю сольний спів. Після училища вступає до Одеської державної консерваторії ім. А.В.Нежданової за спеціальністю сольний спів в клас викладача І.В.Пономаренко, потім продовжує навчання у Е.Н.Іванова У 1984 році на Державному випускному іспиті, як виняток із загальних правил, Побережнюку було запропоновано заспівати в Одеському театрі опери та балету партію Жермона в опері Дж. Верді «Травіата».

У 1984 році Побережнюк стає солістом Одеської обласної філармонії. У 1985 він брав участь у міжнародному конкурсі вокалістів в Женеві. В 1987 році, в Києві на Національному конкурсі камерних виконавців «Золота осінь», Сергій Побережнюк отримав звання дипломанта конкурсу. Його гастролі проходили в Польщі, Фінляндії, Іспанії, Італії, Болгарії, Білорусії, Росії. З 1999 по 2003 рік Побережнюк працював в Америці. Він виступав з камерним оркестром в Беверлі Хіллз, а також працював в Сан-Франциско солістом Лірик Опери.

Восени 2003 року Побережнюк повернувся в Одеську обласну філармонію в якості соліста-вокаліста. Щороку Сергій Побережнюк дає сольний концерт на сцені філармонії. Він регулярно виступає в якості соліста з симфонічними оркестрами України, а також у супроводі Національного оркестру народних інструментів України під керуванням народного артиста України, лауреата премії ім. Т.Г. Шевченко Віктора Гуцала. 2 червня 2004 року в Великому залі Одеської обласної філармонії відбувся його концерт до 20-річчя творчої діяльності. У програмі «Музика, тобою живу» прозвучали твори Г. Генделя, В. Моцарта, Ф. Шуберта, Р. Шумана, Ф. Ліста, Ж. Массне, Дж. Верді, Д. Пуччіні, М. Глінки, А. Бородіна, П. Чайковського, С. Рахманінова.

Сергій Побережнюк володіє баритоном красивого тембру оперного наповнення. Його виконання є надзвичайно музикальні, а талант проникнення у внутрішній світ образу дозволяє відчути і передати слухачеві найтонші нюанси музичної тканини і характеру героя. В репертуарі вокаліста класична оперна і камерна музика, твори вітчизняних і зарубіжних композиторів, українські та російські народні пісні.

Поділитися в соцмережах
Реклама
Інформаційне повідомлення
.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.

Календарь событий

 

ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
 
     
 

Відео звіти з концертів

Артисти нашої філармонії

Фотоальбоми